رویداد روز باز دانشگاه علم و صنعت ایران با استقبال پذیرفته شدگان آزمون سراسری برگزار شد

1403/06/07

اولین روز از رویداد روز باز دانشگاه علم و صنعت ایران، سه‌شنبه ۶ شهریورماه ۱۴۰۳ در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این روز، رشته‌های مهندسی مکانیک (توسط دکتر محمد جواد اشرفی)، مهندسی شیمی (توسط دکتر سیدمجتبی حسینی‌نسب و دکتر حسین فاضلی)، مهندسی صنایع (توسط دکتر فرناز برزین‌پور، دکتر مهدی حیدری و دکتر محمدرضا رسولی)، مهندسی مواد و متالورژی (توسط دکتر هاجر قنبری و دکتر سید رضا علمی حسینی)، مهندسی معماری و شهرسازی (توسط دکتر سجاد موذن)، طراحی صنعتی (دکتر ناصر کلینی ممقانی) و ریاضی و علوم کامپیوتر (توسط دکتر ابراهیم اردشیر لاریجانی) معرفی شدند و دانش‌آموزان با مسیری که در هر رشته باید طی کنند، جایگاه هر رشته در ایران و جهان و آینده شغلی آن آشنا شدند.
در سالن جنبی این برنامه نیز تعدادی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران ،به علاقه‌مندان مشاوره انتخاب رشته ارایه کردند. امکان بازدید از دانشکده‌ها نیز در این برنامه گنجانده شده بود.
گفتنی است در برنامه روز باز دانشگاه، بالغ بر ۴۵۰ پذیرفته شده کنکور سراسری ثبت نام کرده بودند.
این برنامه روز چهارشنبه ۷ شهریور ماه برای ۵ رشته مهندسی برق، مهندسی راه‌آهن، فیزیک، مهندسی کامپیوتر و مهندسی عمران ادامه خواهد یافت.

رویدادهای فرهنگی و اجتماعی
ورود به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی